Lomakohteet
Ahvenanmaa
Etelä-Karjala
Etelä-Pohjanmaa
Etelä-Savo
Kainuu
Kanta-Häme
Keski-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Kymenlaakso
Lappi
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Pohjois-Karjala
   Ilomantsi
   Juuka
   Kontiolahti
   Lieksa
   Liperi
   Nurmes
   Tohmajärvi
Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Savo
Päijät-Häme
Satakunta
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Kannelpirtit

Kannelpirtit

Kannelpirtit

MAATILAMATKAILU KANNELPIRTIT

Kannelpirtit sijaitsevat Liperissä Ruokalahden kylässä. Olemme toimineet matkailualalla vuodesta 2008 ja haluamme tarjota asiakkaillemme aktiivisen mökkiloman tai elämyksellisen kokouksen luonnonkauniissa, hiljaisessa maaseudun rauhassa. Johtavia arvojamme ovat laatu, toiminnallisuus, luonto ja hiljaisuus.

Tervetuloa Liperiin!

Kannelpirtti 1:

Joensuusta 28km lounaaseen, Pyhäselkä 1,5km. Yleinen uimaranta (Pyhäselkä) 1,5km, oma vene. Hirsimökki 2008, tupakeittiö, levitettävä vuodesohva kahdelle, makuuhuone jossa kaksi vuodetta, sauna, pesuhuoneessa suihkukaappi ja wc, kuisti. Mökissä on keskuspölynimuri.

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka ja leivinuuni, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, kylpyhuoneessa, mikroaaltouuni, tv, radio, astianpesukone, pyykinpesukone, grillikota.

Kannelpirtti 2:

Joensuusta 28km lounaaseen, Pyhäselkä 0,5 km. Yleinen uimaranta (Pyhäselkä) 1km, oma vene. Hirsihuvila 2010, tupakeittiö, makuuhuone 2 vuodetta, makuuhuone 2 vuodetta, makuuparvi 2 vuodetta, sauna, pesu-/ kodinhoitohuoneessa suihkukaappi, pesukone ja kuivausrumpu, wc, eteinen, terassi 58 m2 (osa lasitettua). Grillikota. Ulkoporeallas.

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, 2 wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, dvd, astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, grillikota. 

Pariaitta:

Joensuusta 28km lounaaseen, Pyhäselkä 0,5 km. Yleinen uimaranta (Pyhäselkä) 1km, oma vene. Kannelpirtin aitat: 2kpl, 2 henkilöä + 2 henkilöä, 16 neliömetriä/aitta. Aitan kuistilta käynti. Oma “bio-WC” kesäkäytössä. Kotakeittiö pihapiirissä.

Minijääkaappi, mikroaaltouuni, sähkövalo ja tarvittaessa sähkölämmitys irtopattereilla, kahvinkeitin, vedenkeitin, kertakäyttöastiat. Suihku ja wc-tilat ja sauna sekä takkahuone. Polttopuut maatilan päärakennuksessa, johon oma sisäänkäynti ja toinen keittiö käytettävissä.

 

Katso lisätiedot kotisivuilta:

http://www.kannelpirtit.fi/

 

Ritva ja Keijo Kerkkänen

+358 50 916 0691

+358 40 849 1992

 

ritva@kannelpirtit.fi

Roukalahdentie 48

83100 Liperi

 

 

Jaa |
Kannelpirtit
Suurenna klikkaamalla
Kannelpirtit
Suurenna klikkaamalla
Kannelpirtit
Suurenna klikkaamalla
Kannelpirtit
Suurenna klikkaamalla
Kannelpirtit
Suurenna klikkaamalla
Kannelpirtit
Suurenna klikkaamalla
Paluu
 Tietosivut
Yritysesittely
Yhteystiedot
Etusivu | Yritysesittely | Yhteydenotto
18.02.2018           © Kotimaanlomakohteet.fi 2014, All rights reserved